Blog

Big News!

Het geluidsfragment van dit blog vind je hier :

 

Ben ik zwanger?

Wohooo!! Ik heb jullie groot nieuws te vertellen! Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen want ik kreeg veel appjes en vragen over of ik wellicht zwanger zou zijn…. NEE! ik ben niet zwanger! Haha ook nog lang niet op de planning eigenlijk, maar wel grappig dat dat het eerste is wat bij de meeste van jullie naar boven kwam! Vorige week zat ik namelijk nog heerlijke aan de Gin & Tonic! #deleven

Ik ben toe aan vastigheid

Nou goed, zoals sommige van jullie weten ben ik op dit moment werkzaam als fysiotherapeut in Oss bij Brabantzorg. Hier werk ik voornamelijk op de revalidatieafdeling en help ik met heel veel plezier allerlei mensen met verschillende klachten om weer terug te komen op hun oude bewegingsniveau. Helaas is het zicht op vaste uren hier minimaal dus ben ik, sinds ik terug ben van onze mooie reis in Zuid-Amerika, aan het zoeken naar iets meer vastigheid.
Zo kwam ik uit bij Fysio- en Manuele Therapie Scholten. Deze praktijk heeft twee locaties in Rosmalen met een groot team aan verschillende gespecialiseerde therapeuten. Na verschillende positieve gesprekken waren we er van beide kanten over uit, wij gaan met elkaar in zee! Ofwel : ‘Ik heb een nieuwe baan!!’. Hier heb ik ontzettend veel zin in! Maar wat ga ik precies doen?
Ik ga beginnen met twee avonden sportspreekuren te geven bij de voetbalclub Emplina, en daarnaast zal ik het 1e en 2e team ondersteunen. Verder zal ik op woensdag en zaterdag als fysiotherapeut beschikbaar zijn op de locatie Saffierborch.

Hoe gaat mijn agenda er nu uitzien?

Het is de bedoeling dat ik deze uren blijf combineren met mijn huidige werk in Oss. Dus ik weet niet of jullie het overzicht nog hebben, maar ik kan je verzekeren dat dat een enorme volle agenda wordt!
Vind ik dat erg? Nee totaal niet!
Zal ik een nieuw ritme moeten vinden? Ja absoluut!
Gaat dit een uitdaging worden? Ja absoluut!
Kijk ik hierna uit? JAAA absoluuuut!

De vraag die wellicht bij jullie ook op popt in jullie gedachte is de volgende : ‘Hoe ga je dat in hemelsnaam doen met crossfit?’.
Tja, hier heb ik zelf ook even over na moeten denken. Maar wanneer ik echt iets wil combineren, ben ik van mening dat dit gaat lukken. Dus ben ik tot de volgende oplossing gekomen. Ik ga een gedeelte van de week trainen in Oss bij Feel So Good! Feel So Good is zo goed als de hele dag open voor Open Gym, en dat is precies wat ik moet hebben. Zo kan ik direct na mijn werk bij Brabantzorg in de middag gaan trainen, waardoor ik in de avond op tijd op mijn werk kan zijn voor Emplina. Ook zal ik in plaats van zaterdag op de zondag moeten gaan trainen. Heel wat verandering dus! Gelukkig kan ik op de dagen wanneer ik niet in de avond werk, mooi in Schijndel blijven trainen samen met Luuk en Jordy.

Hoe dit gaat uitpakken weet ik niet. Maar een uitdaging gaat het zeker worden! En laat ik daar nou nét niet bang voor zijn!! Ik ben er zelf in ieder geval ontzettend enthousiast over. Daarbij zal ik jullie op de hoogte houden over de voortgang van alle zaken!

Wat staat er binnenkort nog op de planning?

Dit weekend staat volledig in het teken om mezelf te kwalificeren voor de ‘Lowlands Throwdown’. Dit is een driedaagse internationale wedstrijd waar ik me vorige jaar voor het eerst voor geplaatst heb. Zondag zullen we deze kwalificatie houden in de box in Schijndel. Iedereen is welkom, dus lijkt het je leuk om een keer te komen kijken? Kom gerust even langs tussen 11.00 en 17.00 uur!

Over twee weken staat de Finale van de Tiglon op het programma op 16 September te Autotron in Rosmalen. Dit is een Nederlandse competitie waar ik me een tijdje geleden voor heb weten te plaatsen. Hier gaan de beste 30 vrouwen en beste 40 mannen de strijd aan!
Dus naast deze spannende tijd die komen gaat, probeer ik me zo goed mogelijk voor te bereiden op deze wedstrijden! Ik hou jullie op de hoogte!

 

Tot snel ! x

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *