Blog

Mijn eetdagboek

Hi guys!

Ik ben gevraagd door Gymjunkies om mijn voeding twee dagen bij te houden! Geen enkele dag is hetzelfde natuurlijk en om jullie een zo volledig mogelijk beeld te geven heb  ik een normale voedings-dag bij gehouden, maar ook een çheatday.

Sinds ik met CrossFit ben begonnen, werd mijn interesse in voeding een stuk groter. Dit kan namelijk ontzettend bijdragen in het bereiken van de doelen die je op fysiek gebied heb gestelt. Ik probeer dan ook om doordeweeks de juiste macro’s binnen te krijgen, maar ik vind het ook belangrijk om in het weekend lekker te kunnen genieten!  Op deze manier houd ik de juiste balans en ben ik van mening dat je het zo ook het langste kunt volhouden!

Dinsdag 

  • Ik begin mijn ochtend om 7 uur met 3 gebakken eiwitten, halfvolle yoghurt met verse aardbeien, en 0.5 L water met de supplementen van Ekopura. (omega 3, Vitamine B12 en Magnesium).
eetdagboekje, inspiratie, voeding
  • Rond 10 uur snack ik een appel tussen mijn cliënten door.
  • Als lunch om 12 uur eet ik drie volkoren cracottes met ieder twee plakjes kipfilet en schijfjes komkommer. Daarnaast eet ik nog een gekookt ei, een rauwe paprika en ik probeer weer minimaal 0.5 L water te drinken. (Wat ik ontzettend moeilijk vind!!)
  • Voor mijn training om 16 uur eet ik een eiwitreep van Barebells en een banaan.
  • Na mijn training eet ik mijn avondeten wat voornamelijk bestaat uit aardappelen, vlees en groente. (Jaaa, echt een Hollander!) Vandaag had ik gekookte aardappelen, kip en verse spinazie.
eetdagboekje, inspiratie, voeding
  • Voor het naar bed gaan eet ik meestal nog oats(havermout) met sojamelk, eiwitpoeder van Ekopura en een topping van banaan, aardbeien met pindakaas of pasta.
eetdagboekje, inspiratie, voeding

Zondag – cheatday

  • Ik begin mijn ochtend rond 9.00 uur met mijn enige echte verslaving : halfvolle yoghurt met verse aardbeien en proteïne granola van de Jumbo.
eetdagboekje, inspiratie, voeding
  • In de middag zit ik op het terras en bestel ik een broodje carpaccio en drink ik een glas witte wijn en daarna kan ik de verleiding niet weerstaan en drink ik een Gin & Tonic.
  • Op weg naar huis lopen we langs een ijsboer en kan het niet laten om een ijsje met een bol monchou en een bol chocolade te halen.
  • In de avond ben ik te lui om te koken en haal ik een frietje met mayo en een viandel als snack.

Dit was mijn eetdagboekje van twee héle verschillende dagen! Hopelijk vonden jullie het leuk om dit te lezen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *